SOT´s nya singel "Stjärnfall" är en vacker julinspirerad poplåt som verkligen utmanar julklassikerna. Dock var alla i bandet överrens om att låten inte skulle bli för förutsägbar utan att den, på det där "sotiga" sättet, skulle mer beskriva en julig och vintrig känsla utan att bli kategoriserad helt som julmusik. Och visst har SOT lyckats med att skapa en fantastisk låt som plockar fram en hoppfull och fin känsla som kommer att värma många frusna själar i vinter!

Under inspelningen bjöd bandet in sångerskorna Felicia Johansson och Anna Bondesson från bandet Sefyr samt pianisten Sara Olrog för att krydda låten ännu mer. Låten är inspelad och mixad under hösten i Tweak Studio i Helsingborg och mastrad av Maria Adolfsson på M A Studio i Stockholm. Omslaget är gjort av Haffy Foto.

"Det lider mot en tid då jag helst av allt vill tro,
att vi kan trotsa kylan, få slumrande kärlek att gro.
Varje dag är en smekning och en kyss.
Var det inbillning eller föll en stjärna nyss?"


Linnea Renholm-Persson: Sång
Fredrik Löfgren: Trummor
Martin Larsson: Gitarrer & Kör
Stefan Levin: Bas
Felicia Johansson: Kör
Anna Bondesson: Kör
Sara Olrog: Piano & KeyboradSOT

Popbandet SOT har under de senaste året smugit precis under den kommersiella radarn för att nu på allvar ta musiken till nästa nivå med sin skivbolagsdebut, EP´n "Skynda att älska" som släpps under våren 2012.

SOT´s musik är POP när den är som bäst.
Det finns samma glädjefulla allsångskvalitet som Gyllene Tider en gång besatt, samma djup i texterna som Melissa Horn ofta berättar och en finess i det musikaliska som gör varje lyssning till en ny upplevelse.SOT är:

Linnea Renholm Persson: Sång
Stefan Levin: Bas
Martin Larsson: Gitarr, Munspel, Sång
Fredrik Löfgren: Trummor, Percussion
Josefin Gustavsson: Piano, Orgel, SångKontakt

sot@visbur.com